Jabulani Kids || ondersteuning King George VI centrum voor lichamelijk gehandicapte kinderen

Stichting Jabulani kids is opgericht in 2001 ondersteunt King George VI een centrum voor lichamelijk gehandicapte kinderen van 6 tot 18 in Zimbabwe. In het centrum wonen ongeveer 90 kinderen. Naast huisvesting biedt het centrum revalidatie en onderwijs. Het is de enige school in Zimbabwe die onderwijs geeft aan gehandicapte en aan auditief gehandicapte kinderen en het onderwijs wordt dus gegeven in gesproken en gebaren taal. Stichting Jabulani Kids steunt het centrum met reguliere kosten en kosten die gemaakt worden door onderhoud en de ontwikkeling van faciliteiten om de kinderen te verzorgen, onderwijs te bieden en zich te kunnen ontwikkelen. Het centrum is sinds korte tijd volledig afhankelijk van donaties doordat de steun die zijn ontvingen van de overheid is gestopt. De MvRF steunt stichting Jabulani met de aanschaf van meubilair voor de gemeenschappelijke ruimte.