Stichting Luanda Jinja is een Nederlandse stichting die zich inzet voor verschillende projecten in Uguanda. Het project waar ze nu bij betrokken zijn en waar de MvRF aan bijdraagt heet Huyslinci. Dit project wordt uitgevoerd door de missionarissen van Mill Hill. Zij hebben als doel het renoveren van de Huyslinci school voor beroeps onderwijs in Entebbe. Op deze school kunnen jongeren opleidingen volgen zoals computer opleidingen en vakken leren als timmerman, kapster en kleermaker. De huidige school is in zeer slechte staat en is hard toe aan renovatie.

Naast de school hebben de oprichters van Huyslinci ook een brass band opgericht. Deze band is opgericht om onderlinge verbondenheid te stimuleren tussen de studenten. Deze band wordt ondertussen veel gevraagd voor optredens oa. Vorig jaar bij de Nederlandse ambassade tijdens Koninginnedag.