Voor 2004 stond de bouw van een kleuterschool in Bolivia op het programma. In het dorp Cabezas, 2,5 uur rijden ten zuiden van Santa Cruz wonen ongeveer 400 gezinnen. Er is een lagere school voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Als de kinderen verder willen leren moeten zij naar een andere plaats. Er zijn ongeveer 100 kleuters in de leeftijd van 3-5 jaar. Zij werden vroeger opgevangen onder een afdak van palmbladeren.
Stichting Ayuda en Todas Partes wilde een gebouw neerzetten voor deze kleintjes met 2 lokalen, toiletten en een dak van dakpannen. Zij heeft hiervoor een verzoek gedaan voor een bijdrage aan de Marthe van Rijswijck Foundation.
Het gebouw wordt gebruikt als creche door de organisatie PAN. Dit is een nationaal programma dat zich richt op kinderen tot 6 jaar. PAN heeft inmiddels 300 crèches in Bolivia opgezet. Zij wordt gefinancieerd door de BID international bank en de Boliviaanse overheid. De kinderen krijgen een maaltijd per dag. De ouders geven 17 eurocent per dag. Met dat geld worden de begeleiders en het lesmateriaal betaald.
Na een intensieve voorbereiding is de Boliviaanse aannemer in augustus 2004 begonnen met de fundering en het opmetselen van de muren tot 1 meter hoogte. De groep vrijwilligers van Ayuda en Todas Partes kwam op zaterdag 11 september aan in Palmar Viruez. De vrijwilligers sliepen in zelfmeegebrachte koepeltentjes. Maaltijden zijn tegen betaling verzorgd door een Boliviaanse vrouw. De vrijwilligers hebben 2 weken aan de bouw gewerkt. Op de laatste bouwdag lag driekwart van de dakpannen erop. Het gebouw is op 23 september officieel overgedragen aan de wijk.

De aannemer heeft de bouw verder afgerond. De dakpannen liggen erop, de buitenmuren zijn geverfd en onder de veranda zijn tegels gelegd. Eind oktober 2004 is het gebouw in gebruik genomen en heeft de organisatie PAN 70 kinderen opgevangen.