Enige tijd geleden heeft Sprangers Bouwbedrijf een nieuw kantoor geopend in Delft. Zij hebben toen aan de genodigden gevraagd om als geschenk een bedrag te doneren aan een project van stichting Ayuda en Todas Partes. Met het gedoneerde geld heeft Ayuda en Todas Partes 2 projecten kunnen afronden. Bij de Salato Primary school in Ngurunit werden 2 klaslokalen gebouwd. De MvRF heeft in 2007 al bijgedragen aan de bouw van de school. Die nu zo gegroeid is dat er 2 lokalen bij gebouwd moesten worden!  Hiernaast werden er bij een andere basis school in het Laisamin district in Ngurunit een slaapzaal voor meisjes gebouwd. Er was bij deze school al een slaapzaal voor jongens maar nog niet voor meisjes. Binnenkort kunnen er 40 meisjes onder toezicht bij school verblijven. Dit is erg belangrijk in dit gebied omdat de afstanden naar huis vaak erg groot is voor de meisjes en ze daarom niet naar school kunnen.

De foto’s laten zien hoe beide projecten er nu uitzien.