Het project Nomanden naar School wordt uitgevoerd in het dorp Junyong.

Het gaat om de uitbreiding van het bestaande onderwijscomplex met een middelbare school.

In 2007 is Vista Project in deze regio gestart met tweetalig (Tibetaans/Chinees) basisonderwijs in 1 klas, dit is langzaam uitgebreid naar 6 klassen in 2011. In 2012 is een internaat gebouwd zodat alle 140 kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar ook bij het scholencomplex kunnen wonen. Het volledige project zal binnen 10 jaar bestaan uit allerlei vormen van onderwijs: basis-, middelbaar, hoger en universitair onderwijs, diverse opleidingen in techniek, kunstnijverheid en tuinbouwkunde (in eigen groentekas), maar ook werkplaatsen en bedrijfjes voor studenten die op het complex kunnen blijven werken na hun opleiding. Op deze manier ontstaat een onderwijs- en werkgemeenschap van jongeren die goed opgeleid zijn en nieuwe kansen creƫren op de arbeidsmarkt.

De MvRF heeft een deel van de kosten van de uitbreiding van het internaat. In eerste instantie was het plan om de klaslokalen te bouwen maar de uitbreiding was urgenter. Het project is afgerond.