Proshanti is een nieuw opvanghuis in Bangladesh, dat met de hulp Stichting Free a Girl door de Bangladesh National Woman Lawyers Association (BNWLA) is gebouwd voor minderjarige meisjes die bevrijd zijn uit de prostitutie.

Het project biedt opvangplekken voor meisjes in een veilige, prettige en comfortabele omgeving waar zij voor korte of langere periode kunnen verblijven. Zij krijgen counseling en scholing zodat ze kunnen rehabiliteren en zelfredzaam kunnen worden voor ze op eigen benen komen te staan. Zonder deze opvang zouden veel van de meisjes op straat terecht komen, in de gevangenis of wederom het slachtoffer worden van mensenhandel en gedwongen prostitutie. Na hun verblijf in het opvanghuis kunnen zij een nieuw bestaan opbouwen, zonder armoede.

Voordat het een nieuw thuis kon worden voor de meisjes, moest er nog meubilair komen. Daar kon de Marthe van Rijswijck Foundation mee helpen. In november 2014 was het huis ingericht en klaar voor de nieuwe bewoners. Er werden onder andere bedden en matrassen, maar ook een koelkast en andere meubels aangeschaft, die het nieuwe huis echt afmaken.