Silent Work

Bij Silent Work krijgen dove kinderen en kinderen met een beperking speciale aandacht. Volgens Silent Work heeft ieder kind en ieder mens recht op een zelfstandig en gezond leven. Om dat te bevorderen, steunen ze lokale projecten voor schoon drinkwater, gezonde voeding, gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid.

Ze werken vooral in Mauritanië, Senegal en Rwanda aan een groot aantal projecten. Ze stellen het luisteren en leren van de Afrikaanse leefwijze altijd centraal in hun projecten en met het vertrouwen dat ze daarmee opbouwen komen ze op plekken waar anderen niet makkelijk komen. Met name op het gebied van onderwijs voor dove kinderen hebben ze geweldige initiatieven met prachtig resultaat. De Marthe van Rijswijck Foundation heeft met trots meerdere projecten van Silent Work gesteund.

 

 

se16_1-vingerspelling