Het doel van het centrum is om goede gezondheidszorg en ondersteuning te bieden aan chronische en terminale patiënten, weeskinderen, kwetsbare kinderen en ouderen. Tim Knotnerus heeft enkele maanden als vrijwilliger bij deze stichting gewerkt en geholpen met het opzetten van 2 projecten. Het eerst project was het aanschaffen van tafels, stoelen en de voor deze omgeving bekende om “ poiki pots” om in te koken en een magnetron. De stichting krijgt maaltijden die net over datum zijn van grote supermarkten en deze kunnen ze dan opwarmen in de magnetron. Buiten dit project waren ze al enige tijd bezig om de fondsen bij elkaar brengen om een office te kunnen bouwen zodat er een wat meer permanente beschutting gecreëerd kan voor de kinderen en zodat er beter onderwijs kan worden gegeven. 2 banken hebben de fondsen toegezegd voor het bouwen van een lokaal en waslokalen voor de kinderen. Om meer kinderen te kunnen voorzien van onderwijs is er nog een lokaal nodig. De MvRF heeft toegezegd de bouw van het 2de lokaal te bekostigen.