Vive L’initative is een stichting opgericht door Franca Berkvens de stichting is actief in Ghana en werkt daar samen met het school bestuur onder leiding van Charity Bosompen de oprichtster van de school. De stichting richt zich met name op pre-onderwijs projecten. Het doel van dit project is het renoveren van een kleuterschool in Offinso Ghana. Charity heeft de school opgezet omdat de vrouwen in haar omgeving geen plek hadden waar ze hun kinderen naar toe konden brengen als ze moesten gaan werken. Later is daar een basis school bijgekomen en een 3jarige middelbare school. Inmiddels is het tijd om de kleuter school te herbouwen waar dagelijks meer dan 200 kinderen verblijven. Het huidige gebouw is te klein om alle kinderen te huisvestingen. Charity heeft van de lokale chief een stuk grond gekregen om de school op te bouwen. De MvRF heeft bijgedragen aan de bouwkosten van dit project.